Webhallen nyöppnar Sveavägen med nytt butikskoncept

Foto: PR

Webhallen, en av Sveriges största gaming- och teknikåterförsäljare rustar nu upp sin flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm för att förbättra kundresan ytterligare. Butiken på Sveavägen har varit en viktig hörnsten i Webhallens verksamhet sedan många år tillbaka, vilket gjorde den till en naturlig kandidat till det nya konceptet. Butiken öppnar upp de nybyggda ytorna den 9 september 2022.

”Jag ser oerhört mycket fram emot att öppna upp vårt nya koncept i Stockholm. Det har varit en succé i Göteborg och Malmö. Våra kunder är mycket nöjda med den höga service och produktutbud som vi visar upp i butikerna.” säger Ander Torell, Webhallens VD.

Upprustningen av Sveavägen är en del av Webhallens nya butikskoncept med säljstationer ute på butiksgolvet och mer exponeringsytor i butik. Två butiker har sedan tidigare byggts om till det nya konceptet, butikerna i Nordstan, Göteborg och Malmö City. 

”Vi har under en längre tid jobbat med att ta fram ett nytt butikskoncept för Webhallen och är otroligt glada över att det nu blir verklighet. Det nya konceptet kommer att vara mer kundanpassat, vi kommer att ha en större öppen butiksyta där produkterna får ta mer plats.” säger Jörgen Alfvergren, Retail Visual Concept Manager på Webhallen.

När Sveavägen rustats upp kommer fler butiker i Stockholm att byggas om på samma sätt, härnäst Fridhemsplan, Medborgarplatsen och Mall of Scandinavia.

Total
0
Shares