Vaude Tält – En Utförlig Guide

Vaude är ett välkänt märke inom friluftsliv och camping, känt för sina högkvalitativa tält och utrustning. Ett populärt val är Vaude Campo 3P tält, perfekt för dig som älskar att spendera tid utomhus, oavsett väder. Även om du bor i Sverige kan du enkelt beställa detta tält från den danska butiken OutdoorPro.dk.

Vaude Campo 3P Tält

Campo 3P tältet är designat för att erbjuda komfort och funktionalitet för upp till tre personer. Det är lätt att sätta upp och robust nog att klara av olika typer av campingaktiviteter. Tältet har två ingångar och två vestibuler, vilket ger gott om plats för förvaring och matlagning.

Funktioner och Material

Vaude Campo 3P tältet är utrustat med smarta detaljer som innerfickor och stormlinor för extra säkerhet. Ventilationssystemet säkerställer ett behagligt inomhusklimat, medan aluminiumpålar gör tältet stabilt och hållbart. Tältduken är tillverkad av 100% polyester med en polyuretanbeläggning som ger utmärkt vattentäthet.

Detaljer

  • Antal personer: 3
  • Packstorlek: 55 x 22 cm
  • Tältets totalvikt: 3600 g
  • Material: 75D polyester med PU-beläggning (3,000 mm vattentäthet för yttertältet, 5,000 mm för golvet)

Beställning från OutdoorPro.dk

OutdoorPro.dk är en pålitlig dansk outdoor-butik som erbjuder ett brett sortiment av friluftsutrustning. Trots att butiken är baserad i Danmark, kan du enkelt beställa från Sverige. Deras hemsida är användarvänlig och leveranstiderna är rimliga. För mer information, besök deras sida om Vaude Campo 3P tält.

Vanliga frågor

Kan jag beställa från OutdoorPro.dk om jag bor i Sverige?

Ja, OutdoorPro.dk levererar till Sverige och erbjuder ett brett sortiment av friluftsprodukter.

Är Vaude Campo 3P tältet lätt att sätta upp?

Ja, tältet är designat för enkel uppsättning med aluminiumpålar och smarta funktioner.

Hur vattentätt är Vaude Campo 3P tältet?

Yttertältet har en vattentäthet på 3,000 mm medan golvet har 5,000 mm, vilket gör det mycket motståndskraftigt mot regn.

Total
0
Shares