Var kan man prova infraröd bastu/bastumatta?

Infraröd bastu: vart ska man gå

111 Skin är branschledande när det kommer till avancerade terapier och varumärkets 111CRYO/HEAT-utpost vid Harvey Nichols i London har en världsledande infraröd bastudyna tillsammans med en kryoterapikammare som erbjuder både extrema temperaturer för de mest entusiastiska wellnesssökarna.

 

Märkets infraröda bastu är ett steg upp från de flesta. Om du istället måste ha en infraröd bastufilt kan den hittas här då den kombinerar direkt värme med ljus (tänk: en helkropps LED-mask) för att förstärka fördelarna på hudnivå och vibrationsmassage för att stödja spänningsavlastning.

 

För återhämtning efter träning erbjuder Sloane Squares KXU-gym antingen 25- eller 45-minuterspass i sin egen infraröda pod, medan Cloud Twelve är destinationen för västra Londonbor.

 

Varför tänker alla på Cerave?

Tillkomsten av den infraröda bastufilten

Fördelarna med regelbundna infraröda bastupass kan vara frestande, men att besöka ett spa eller en klinik flera gånger i veckan är sannolikt inte möjligt för de flesta. Gå in: den infraröda bastufilten hemma. Dessa bärbara, hopfällbara kokonger ger alla fördelar med praktiska funktioner: du kan glida in och ut så ofta du vill från ditt eget sovrum.

 

Var finns mattan i Sverige?

 

I Sverige har marknadsledaren NordicHigh skapat en matta som verkligen överträffar förväntningarna. Tillverkad med infraröda värmepaneler inklämda mellan vattentätt tekniskt tyg, är det helt klart det enklaste sättet att skörda fördelarna med värmeterapi. Koppla bara in den, skjut in den, välj din värmeinställning (från 95 till 165 Fahrenheit) och stäng av i 30-60 minuter.

 

Känslan är onekligen avslappnande: föreställ dig bekvämligheten av en viktfilt i kombination med torr, helt kontrollerbar värme. Varumärket säljer svettabsorberande handduksinsatser som en del av sitt Experience Kit, vilket innebär att du kan använda din filt utan kläder, och det finns en specialistrengöringsspray för att torka av interiören efter varje session. Sammantaget är det ett briljant effektivt sätt att dra nytta av infraröd bastu utan att behöva resa till en klinik.

Total
0
Shares