Tyréns tar sig in på listan över Europas bästa arbetsplatser 2022

Tyréns är en av Europas bästa arbetsplatser 2022 – Foto: PR

Tyréns har länge funnits med bland tio-i-topp när Great Place to Work årligen rankar Sveriges bästa arbetsplatser. Nu kliver företaget även in på den europeiska listan och befäster därmed sin starka position som attraktiv arbetsgivare. 

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns svenska verksamhet har av Great Place to Work rankats som den 49:e bästa arbetsplatsen i Europa. Great Place to Work genomför världens största medarbetarundersökning och den aktuella utnämningen gäller år 2022 i kategorin stora organisationer med över 500 anställda. Listan bygger på de konfidentiella svaren från 1,4 miljoner medarbetare hos över 3000 företag i 37 av Europas länder, tillsammans med en analys av hur väl företagen lyckas med att skapa en inkluderande arbetsplats. 

Med sju år bland Sveriges bästa arbetsplatser ingår Tyréns också i vad Great Place to Work kallar Hall of Fame, där företag kvalar in när de topplacerats minst fem år i rad. 

– Jag är mycket glad och stolt över det förtroende vi får utifrån så många parametrar i medarbetarundersökningen. På Tyréns lägger vi stor vikt vid att gemensamt utveckla vår starka företagskultur, som präglas av högt förtroende, innovation, respekt och engagemang. Vi strävar efter att förstå våra kunders behov för att kunna leverera det bästa i varje uppdrag, och då är våra värderingar och vår kultur helt avgörande, säger Cecilia Granath, vd för Tyréns Sverige.

Total
0
Shares