Samarbete teamwork med vår städfirma

Teamwork och samarbete sökes

Teamwork och samarbete är viktiga delar av vår framgång och tillväxt som företag. Tillsammans kan vi växa genom ett gott samarbete. Vårt företag väntar på att du ska kontakta oss och uttrycka ditt intresse för att arbeta med oss. Vi kommer att upprätta ett ömsesidigt tillfredsställande avtal och sedan överföra det arbete som ska utföras till dig.

Söker städföretag i hela Sverige

I dag arbetar vi med städföretag från hela Sverige. Vi erbjuder allt som har med städning att göra, bland annat flyttstädning, byggstädning, städning av döda hus, städning av dödsbo och flytthjälp. Vi söker nu samarbetspartners som vill växa tillsammans med oss ​​och erbjuda våra kunder högkvalitativa och prisvärda tjänster med garanti. Vi vill arbeta med fler företag som känner att de vill växa med oss ​​och vara en del av våra tjänster, samt kunna anställa egen personal och växa med oss ​​som företag. Vi letar alltid efter nya partners som kan hjälpa oss i all vår verksamhet och växa tillsammans med oss. Varje dag får vi många förfrågningar från kunder som vill anlita våra tjänster. Så om du är en städfirma som vill ha mer arbete, tveka inte att kontakta oss.

Söker etablerade företag

  • Du ska vara godkänd för F-skatt och vara registrerad för mammor
  • Företaget ska vara plikttrogna
  • Du behöver även uppfylla branschspecifika krav såsom yrkestrafiktillstånd för att utföra våra flyttuppdrag.

Önskar du samarbete med oss ​​så är dessa städer högintressanta

Skellefteå

Stenungsund

Stockholm

Sundsvall

Umeå

Västerås

Uppsala

Örebro

Örnsköldsvik

Östersund

Ekonomi och redovisning är viktiga delar av ett städföretags verksamhet

Att locka kunderna är också viktigt för att komma framåt. Samtidigt kan detta innebära en ekonomisk risk, eftersom marknadsföring ofta är dyrt. Utan kunskap på detta område är det svårt att förstå var man ska investera pengar för att göra vinst. Genom att samarbeta minimeras risken, eftersom du själv ansvarar för dialogen med dina kunder. Arbetet är helt kostnadsfritt och till en snabb kostnad per kvadratmeter räknar vi ut ditt arvode. På så sätt behöver du inte betala potentiella kunder. Istället får du en färdig beställning och du kan acceptera eller förkasta projektet. Det är ett säkert och enkelt sätt att utveckla din verksamhet.

Total
0
Shares