Allt om Halloween på Liseberg

Halloween på Liseberg 2022 – Foto: PR

Den 7 oktober slår Liseberg upp grindarna för årets Halloweensäsong. Det blir Halloweenaktiviteter för både våghalsiga och hariga, stora och små. Under 20 dagar byter nöjesparken skepnad och besökarna möts av höstlöv, fågelskrämmor och pumpor. Det kommer finnas ett begränsat antal platser per dag och biljetterna släpps på liseberg.se den 13 september.

Sedan 2015 har Liseberg haft Halloweenöppet och säsongen har stadigt växt i både utbud och besökarantal. Fem skräckhus, två skräckområden, 33 åkattraktioner, 300 aktörer, 100 ton pumpor samt bus och godis för alla barn. Det är vad som väntar besökarna den 7 oktober när nöjesparken svidar om till höstskrud och årets Halloweensäsong tar sin början. I år väntar hela tre skräcknyheter och hela parken verkar bli som besatt. Precis som tidigare år väljer besökaren själv vilken nivå av skräck man vill ta del av. 

– Vi skapar alltid upplevelser både för familjen som vill uppleva en mysig höstdag tillsammans och för de som vill utmana sina värsta rädslor. I år har vi ny kaninföreställning, aktiviteter i Kaninlandet och har dessutom ett fantastiskt familjeområde i Luna Park. Det blir dessutom hela tre skräcknyheter, men exakt vad de är håller vi på lite till…, säger Lotta Carlsbogård, chef Säsonger & Events. 

Halloweensäsongen öppnar den 7 oktober och håller öppet fram till 6 november. Det finns ett begränsat antal platser per dag. Dagliga öppettider publiceras på liseberg.se, där man också hittar tillgängliga biljetter. Biljettsläpp sker tisdag 13september. 

Försäljningen av Stora och Lilla Guldpasset har varit pausad sedan i juni. Ett mindre antal Guldpass släpps upp till försäljning i Lisebergsappen redan den 12 september. Det finns ingen plan på att släppa fler under resten av året. 

Årets alla skräcknyheter släpps under vecka 38.

Total
0
Shares